Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 d'octubre de 2010

Cultura

Cultura

El 5 de novembre es farà el segon recital poètic del Taller de Poesia

Joaquim Aguilar

Tot a punt per la celebració el proper 5 de novembre de la segona edició del Recital de Poemes del Taller de Poesia de Premià de Mar. Aquest segon recital estarà dedicat a la memòria de l’escriptor i bibliotecari Martí Rosselló que va col·laborar en l’organització de la primera edició. El recital, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es farà a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer Esperança.

Ja s’està cuinant la segona edició del Recital de Poemes que prepara la gent del Taller de Poesia de Premià de Mar. El recital tindrà lloc el proper 5 de novembre a la sala polivalent del Centre Cívic del carrer Esperança, i es compta amb la participació de tretze poetes locals que actuaran amb l’acompanyament musical de Marta Lloveras i Domènec Carrillo.

Aquest matí han passat pel Tot d’Una alguns dels poetes participants. Un d’aquests poetes, i organitzador de l’activitat, en Joan Gómez, ha explicat que aquest segon recital estarà dedicat a la memòria de l’escriptor i bibliotecari Martí Rosselló, mort el passat 31 de gener. Gómez ha explicat que en Martí els havia donat les pautes per organitzar l’any passat el primer recital.

El recital està obert a la participació d’autors de la ciutat, no necessàriament pertanyents al Taller de Poesia. Cada un dels rapsodes llegirà dos poemes. Els poemes que es llegiran seran originals de cada rapsode. El tema, que ha estat preparat durant l’any, són les muses i les ‘meigas’.

El recital començarà a ¼ de nou del vespre del 5 de novembre. L’acte compta amb el suport de la regidoria de Cultura de Premià de Mar.

Més notícies

Cultura