Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de novembre de 2013

Economia

Economia

El 22 de desembre el comerç de Premià de Mar celebrarà la primera ‘Christmas Shopping Day’, en la línia de la ‘Shopping night’ del juny

Joaquim Aguilar

Entrevista a Iban Díaz, regidor de Promoció Econòmica de Premià de Mar
Descarrega’t l’entrevista

comerç_BPremià de Mar celebrarà el pròxim diumenge 22 de desembre la seva primer Christmas Shopping Day, una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a l’estela de l’èxit obtingut per la shopping night celebrada el juny passat. Ho ha explicat a Premià Notícies el regidor de l’àrea Iban Díaz, que ha assegurat que el 2014 l’Ajuntament continuarà apostant pel sector comercial del municipi per mitjà d’activitats com aquesta.

Díaz ha indicat, d’altra banda, que les accions contemplades per l’Àrea de Promoció Econòmica durant el 2014 s’emmarcaran en un “pla de xoc anti-atur amb múltiples mesures”. La regidoria oferirà subvencions a empreses i comerços que donin feina a aturats que hagin exhaurit les prestacions, i a veïns aturats que desenvolupin un pla d’empresa sota la supervisió dels tècnics de la regidoria. A banda d’això, hi haurà descomptes de fins el 95% en les llicències municipals per a fomentar el comerç. La regidoria també oferirà formació per a treballar en residències de gent gran i de caixer de supermercat. També es farà un curs complementari al de conductor de camió que es va fer el passat mes d’abril.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura