Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de desembre de 2021

Comarca

Comarca

Dos dies de dol a Vilassar de Mar per la mort de dos veïns en un incendi ahir dilluns, un cas que encara s’investiga i que no apunta a pobresa energètica

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decretat dos dies de dol, avui i demà dimecres, amb motiu de la mort ahir de dos veïns en un incendi al seu pis del carrer Ocata. El sinistre es va produir de matinada concretament, segons informa el consistori, al pis 7è 2a del bloc 5 de l’edifici Vicor, un complex emblemàtic del municipi veí. Els bombers van rebre l’avís sobre tres quarts de 7 i es van activar diferents dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Sistema d’Emergències Mèdiques. L’incendi, les causes del qual encara no s’han descobert, va afectar el pis en qüestió ii el pis de dalt i per prevenció es van desallotjat de l’edifici les 42 persones que hi eren en aquell moment. I, com diem, el foc va provocar la mort dels dos inquilins, un matrimoni d’edat avançada (77 anys l’home i 75 la dona). Ahir al matí parlava a Catalunya Ràdio l’alcalde Damià del Clot, que es va desplaçar a l’indret a primera hora, i que -a partir dels primers indicis- descartava que pogués tractar-se d’un cas de pobresa energètica, però que sí que apuntava la possibilitat que les flames haguessin fet esclatar una bombona d’oxigen:

El foc es va declarar extingit a ¾ de 12 del migdia, i les famílies desallotjades, excepte les del pis de sota del pis sinistrat, ja van poder tornar ahir al bloc un cop es va confirmar que no hi havia danys estructurals. 

Més notícies

Cultura