Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de maig de 2011

Successos

Successos

Dos accidents presumptament vinculats amb el consum d’alcohol a la ciutat

Joaquim Aguilar

Aquest cap de setmana dos accidents presumptament causats pels efectes de l’alcohol han deixat un ferit lleu a la ciutat. Tots dos accidents van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge a la carretera de Vilassar de Dalt. En el primer, un motorista va atropellar un vianant que va haver de ser atès a l’ambulatori, mentre que el segon accident va ser una topada entre dos vehicles.

Aquest cap de setmana han hagut dos accidents de trànsit al terme de Premià de Mar amb una persona ferida com a resultat, i amb la dada que en tots dos casos l’excés d’alcohol podria tenir alguna cosa a veure.

Segons ens informa la Policia Local, el primer dels accidents tenia lloc un quart abans de la 1 de la matinada de dissabte a diumenge a la cruïlla de la carretera de Vilassar de Dalt amb el carrer dels Pescadors. En aquell punt una motocicleta va atropellar un vianant provocant-li ferides lleus. El ferit va ser atès a l’ambulatori mentre que el conductor del vehicle, que presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, era requerit a fer la prova d’alcoholèmia. L’home es va negar en diverses ocasions, per la qual cosa se li va imputar per un presumpte delicte de desobediència greu.

El segon dels accidents va tenir lloc a 2/4 de 8 del matí també a la carretera de Vilassar de Dalt. En aquest cas va ser una topada per encalç entre dos vehicles. Un dels conductors va donar positiu en la prova alcoholèmia.

Més notícies

Cultura