Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 de novembre de 2023

Comarca

Comarca

Diversos incidents i detencions per robatoris disparen l’alarma a Vilassar de Mar, on el govern emet un missatge de calma i anuncia més esforç policial

Joaquim Aguilar
La majoria d'incidents durant la Castanyada es van produir a la zona del passeig marítim

A Vilassar de Mar un seguit d’incidències els últims dies han generat, segons admet el mateix Ajuntament, una certa alarma social i ahir l’equip de govern emetia un comunicat on feia una crida a la calma però on també anunciava més presència policial al carrer i també campanyes de conscienciació.

Entre els fets que assenyala la nota hi ha una operació policial dels Mossos d’Esquadra que va desembocar en la detenció de sis menors d’edat a qui s’acusa d’haver participat, presumptament, en diversos robatoris amb violència durant la nit de la castanyada. Segons informava el portal El Capgròs, els fets van a la zona del passeig marítim, on aquella nit s’hi va registrar una gran concentració de joves. A més de diversos robatoris hi va haver baralles i agressions. L’endemà, la comissaria de Premià de Mar va rebre diverses denúncies de les víctimes i, amb les descripcions que van donar i la declaració dels testimonis entre els dies 13 i 23 de de novembre es van detenir sis nois relacionats presumptament amb els fets.

Com diem, l’Ajuntament, que també parla d’altres incidents d’un temps ençà i fins i tot d’un rumor d’apunyalament que desmenteix, admet “preocupació social” i fa una crida a la calma. Amb tot, com diem, i “per combatre la sensació d’inseguretat” anuncia reforços d’efectius al carrer i campanyes de conscienciació per compartir mesures de seguretat i consells pràctics.

Més notícies

Cultura