Segueix-nos!

Francesc Triola

15 de setembre de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Diumenge sense cotxes a la NII amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

Francesc Triola
Tall NII 2023
La NII sense cotxes

L’ajuntament de Premià de Mar en un comunicat informa que la carretera Nacional II s’obrirà a la ciutadania diumenge vinent, 17 de setembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Així, des de les 9 i fins a les 15 h, i des de Montgat fins a Vilassar de Mar, els vehicles de motor deixaran pas a les bicicletes, patinets, patins, o als veïns i veïnes que simplement vulguin passejar-s’hi.

Coincidint amb el tall, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats. En concret, entre les 11 i les 13 h, davant de la masia de Can Manent, es farà un taller de construcció d’alforges per a bicicletes o patinets. També davant de Can Manent, i amb el mateix horari, estarà exposat el vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat i s’oferirà assessorament energètic als i les visitants per part dels tècnics de Premià Energia. D’altra banda, un contacontes, que s’anirà desplaçant en bicicleta, explicarà històries a diversos punts de la carretera com el parc del Palmar, on començarà a les 12 h, la masia de Can Manent o el port de la ciutat.

Cal esmentar que, tot i que la carretera estarà tallada al trànsit, l’accés al port amb vehicles es podrà fer a través de la rotonda.

La Setmana Europea de la Mobilitat se celebra del 16 al 22 de setembre. El tema escollit enguany per la Comissió Europea és l’”Eficiència energètica” i el lema és “Combina i mou-te!”.  

Etiquetes:

Mobilitat | NII

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura