Diumenge comença la Setmana de l’Economia Social i Solidària a Mataró, que contindrà una trentena d’activitats a diferents espais de la ciutat

Mataró i el Maresme recuperen aquests dies l’antiga Fira de l’Economia Social i Solidària, que ara serà la Setmana de l’Economia Social i Solidària. Segons informava fa uns dies el consistori mataroní, la celebració d’aquest esdeveniment és un dels propòsits principals d’una taula que es va constituir el mes de maig formada per 26 membres, entre ells el mateix Ajuntament, amb l’objectiu és potenciar la demanda de productes i serveis existents i posicionar les organitzacions i entitats de l’ESS en el cicle econòmic general de la ciutat. Els actes inclosos en aquesta fira comencen el diumenge 2 d’octubre i es repartiran per diferents espais de la ciutat. En total s’ofereixen 33 activitats entre les quals hi ha accions d’introducció al cooperativisme i sensibilització de l’Economia Social i Solidària, així com d’oci, cultura i mercat social.

L’acte oficial d’obertura de la Setmana serà dilluns 3 d’octubre a les 18 h al Cafè de Mar amb membres representants de la Taula transversal. I el dia 8 d’octubre, al Cafè Nou es farà la festa de l’ESS amb activitats com la inauguració d’una exposició de fotos de projectes maresmencs, i també i haurà jocs solidaris, conta contes, balls, tallers i un concert de jazz.

Translate »