Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de juliol de 2024

Comarca

Comarca

Dissabte intens de Josep Rull al Maresme: visita institucional i cursa de 10km a Vilassar de Mar i fi de festa al Canet Rock

Joaquim Aguilar
Rull a l'Ajuntament vilassarenc, a la cursa amb Ro

El President del Parlament des de fa poques setmanes, Josep Rull de Junts, va ser aquest dissabte a Vilassar de Mar en visita institucional i també va prendre part de la ‘Cursa Dani’, la prova atlètica popular d’aquest municipi. Al vespre va tancar la jornada maresmenca al Canet Rock. 

Com informava el mateix Ajuntament, Rull va ser rebut per l’alcaldessa Laura Martínez Portell i altres membres del consistori al mateix Ajuntament i va signar el Llibre d’Honor. També va lliurar a l’alcaldessa una rèplica numerada de la bandera del Parlament de Catalunya (la 199 d’una sèrie de 2.000) i des del consistori se li va regalar un ram de flors i el llibre L’Abans de Vilassar de Mar, i tot seguit va visitar l’exposició que commemora els 150 anys del naixement de la pintora vilassarenca Maria Freser al Museu Enric Monjo. Com diem, l’estada a Vilassar de Mar es va completar amb la participació de Rull a la ‘Cursa Dani’ en què el President del Parlament va córrer 10 quilòmetres i en què va tenir de llebre l’alcalde de Premià de Mar Rafa Navarro, segons explicava ell mateix.

Al vespre, com diem, Rull passava pel Canet Rock i a xarxes socials afirmava que el festival “és un esdeveniment cultural extraordinari que aplega positivisme i orgull col·lectiu i un festival en llengua catalana que reforça el nervi de la nació i demostra que el país batega”.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura