Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de gener de 2010

Política

Política

Dissabte es farà a la plaça de l’Antiga Fàbrica del Gas la primera edició de la Festa de l’Ensenyament Públic

Joaquim Aguilar
Dissabte tindrà lloc a la plaça de l’Antiga Fàbrica del Gas la primera edició de la Festa de l’Ensenyament Públic de Premià de Mar. Des de la regidoria de Serveis Educatius es pretén que la jornada serveixi per posar de manifest la unitat d’acció del centres educatius públics de la ciutat. La festa, que començarà a les 11 del matí, inclourà activitats adreçades a alumnes i famílies, i farà de cloenda a les jornades de portes obertes que els centres estan fent aquesta setmana.

Dissabte tindrà lloc a la plaça de l’Antiga Fàbrica del Gas la primera edició de la Festa de l’Ensenyament Públic de Premià de Mar. Des de la regidoria de Serveis Educatius es pretén que la jornada serveixi per posar de manifest la unitat d’acció del centres educatius públics de la ciutat. La festa, que començarà a les 11 del matí, inclourà activitats adreçades a alumnes i famílies, i farà de cloenda a les jornades de portes obertes que els centres estan fent aquesta setmana.

Ja us hem explicat que aquesta és la setmana en la qual els centres escolars de Premià de Mar fan les seves jornades de portes obertes. La setmana culminarà aquest dissabte amb la primera edició de la Festa de l’Enseyament Públic de Premià de Mar, un acte que pretén aplegar alumnes, famílies i responsables dels centres públics de la ciutat per conèixer-se millor, sobretot de cara a aquells alumnes que són nous, o bé que canvien d’etapa educativa.

Etiquetes:

ensenyament

Més notícies

Cultura