Segueix-nos!

Francesc Triola

27 de maig de 2022

Comunicació

Comunicació

Dimecres tindrà lloc la gala d’entrega dels Premis Comunicació local 2022

Francesc Triola

Dimecres dia 1 de juny a les 19.30h tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels premis Comunicació Local 2022 a Granollers. Els finalistes a millor ràdio han estat enguany, el Prat Ràdio per la tasca duta a terme en els darrers anys en la producció de continguts diversos tractats de manera variada i assolint un gran nivell; Ràdio Cambrils pel progrés constant dut a terme des de la seva recuperació per tornar a situar l’emissora com a referent de l’actualitat en aquesta població del Baix Camp, i Premià Mèdia pel procés de transformació de l’emissora que a partir de la seva capacitat de producció de continguts s’ha anat convertint en un mitjà multimèdia.
A l’edició d’enguany s’hi han presentat 111 candidatures. Els mitjans finalistes a les diferents categories són: VOTV, Lleida TV, Pirineus TV, El Prat Ràdio, Ràdio Cambrils, Premià Mèdia, ‘La veïnal’, ‘Què de Què’, Ràdio Tàrrega, Canal Blau, betevé, Ràdio Igualada, Ràdio Capital de l’Empordà, Ràdio Sant Quirze, Cugat Mèdia, Tarragona Ràdio i Canal Terres de l’Ebre.

Premià Mèdia sorgeix com una evolució natural de l’emissora Ràdio Premià de Mar. Cercant l’oportunitat de la ràdio de proximitat en el nou ecosistema digital ens calia ampliar el perímetre d’activitat amb nous suports que permetessin millorar i posar al centre de l’organització els continguts. L’organització del I PREMIÀ FÒRUM MÈDIA ens va portar els millors especialistes per reflexionar i definir la producció i l’ampliació dels canals de distribució. Partint d’aquestes experiències es van acabar de dissenyar els nous estudis de l’emissora on la difusió per FM ja no era element exclusiu de difusió i que aportessin les millors condicions per realitzar continguts per difondre en el màxim de suports digitals. També s’ha treballat per potenciar les produccions en Xarxa com a estratègia per aliances en producció i difusió dins l’ecosistema digital.

Premià Mèdia ja sap que és guanyar un d’aquests guardons, ja que en els Premis de Comunicació Local 2021 l’espai ‘Col.lectius en Xarxa’ va ser reconegut com el millor programa de ràdio local de Catalunya.

El jurat, presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, i amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, està format per Montse Abad, productora independent de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE, i Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura