Dimarts vinent dia 3 s’obre el termini per sol·licitar les beques menjador 2022-23 a l’Ajuntament

Menjador de l'escola Mar Nova

A partir de dilluns vinent i fins el 27 de maig ja es poden presentar les sol·licituds de les beques menjador per al curs 2022-23, que atorga el Consell Comarcal però que es presenten als Ajuntaments. Novament es tracta d’ajuts individuals per educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria (amb servei de menjador, no cantina), i els poden sol·licitar les persones empadronades a Premià de Mar i que reuneixin els requisits de les bases de la convocatòria. 

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament però en cas de necessitar algun tipus d’assistència també es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia a través del web. Trobareu la relació de documentació necessària per formalitzar el tràmit al web municipal, i 

per fer consultes sobre la tramitació telemàtica recordem que existeix el servei d’assistència: Servei OAC360, al qual us podeu adreçar per correu electrònic a oac360@premiademar.cat o bé per telèfon al 93 595 50 92, i també podeu resoldre dubtes a l’àrea d’ensenyament: ensenyament@premiademar.cat o bé 937417401 Ext. 2018 o 4104 o 2016.

Recordem que, com ha informat recentment el Consell Comarcal, el programa de beques incorpora tot un paquet de mecanismes per assegurar que l’alumnat vulnerable hi pugui accedir. En concret s’han habilitat 3 mesures noves: s’amplien els indicadors a tenir en compte a l’hora de fer l’informe de risc social de l’alumne per part dels serveis socials municipals afegint aspectes com l’habitatge (és a dir, manca d’habitatge, risc de desnonament o pobresa energètica) o els hàbits alimentaris. També s’habilita un document que permet a les direccions dels centres informar els serveis socials sobre els escolars que, tot i presentar indicadors de risc, no hagin tramitat la sol·licitud d’ajut. I en tercer lloc s’informa del procediment que han de seguir les famílies nouvingudes per l’obtenció d’un número d’identificació fiscal a fi de facilitar el procés de sol·licitud.

Translate »