Segueix-nos!

Aina Novoa

18 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Dilluns vinent comença l’horari d’estudi nocturn a la Biblioteca Martí Rosselló

Aina Novoa

Tornen les nits d’estudi a la Biblioteca Marí Rosselló destinades als estudiants que vulguin acudir a preparar els exàmens. Aquest servei nocturn es mantindrà a partir del dilluns vinent, dia 22 de maig, i fins al 22 de juny a la sala on es fan els plens. L’horari serà el següent: de dilluns a divendres, i a banda del seu horari habitual, obrirà la sala d’estudi des de les 20h fins a les 00 de la matinada i dissabtes i diumenges de 17h a 00h. Cristina Sánchez, directora de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló, n’ha parlat en el matinal de Premià Mèdia:

No obstant això, durant aquest període, hi haurà alguns canvis en la ubicació, on la sala d’estudis s’haurà de traslladar a la plaça Salvador Moraga a causa dels plens programats durant el mes de juny. Del 22 de maig al 14 de juny s’entrarà per la plaça Miquel Martí i Pol i dels 15 al 22 de juny per l’entrada principal de la Biblioteca. Aquests canvis ja estan anunciats en cartells i el personal de la biblioteca ho anirà recordant als usuaris:

D’altra banda, durant el mes d’agost, la biblioteca romandrà tancada dues setmanes, ja que segons Sánchez, les estadístiques mostren una baixada significativa d’usuaris durant aquest període. No obstant això, el personal de la biblioteca ja comença a preparar la programació per als mesos de setembre i octubre. La Gerència de Biblioteques té un programa anomenat “Commemora”, el qual proposa una o dues efemèrides a totes les biblioteques. Enguany, s’ha seleccionat Francesc Vallverdú i els cinc-cents cinquanta anys del naixement de Copèrnic com a efemèrides principals. Amb aquesta àmplia i variada programació, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló ofereix als seus usuaris una oportunitat d’enriquir-se culturalment i aprendre sobre diferents temàtiques d’interès.

Escoltar l’entrevista a Cristina Sánchez:

Més notícies

Cultura