Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de maig de 2024

Comarca

Comarca

Dilluns se celebra la primera edició del Fòrum Mataró-Europa, que vol ser un espai de reflexió estable sobre el present i el futur d’Europa

Joaquim Aguilar
Font: Tecnocampus

El centre de congressos del Tecnocampus Mataró Maresme acollirà dilluns vinent la primera edició del Fòrum Mataró-Europa, un nou espai de debat que vol tenir periodicitat anual i que impulsen l’Associació Cultural Valors i el mateix Tecnocampus. Segons explica aquesta universitat, un esdeveniment que vol instituir un espai de pensament permanent sobre els grans reptes de l’Europa del present i del futur. Ahir a l’Ona Maresme parlava en Joan Salicrú, codirector de l’Associació Valors:

En aquesta primera edició del fòrum, participaran del debat (que començarà a les 19h) la periodista Cristina Gallach, l’enginyer i expolític Joan Majó i el professor de la Universitat de Deusto Eduardo Javier Ruiz Vieytez, i la xerrada la moderarà el periodista de TV3 Carles Prats, que va ser corresponsal a París i a Brussel·les. En aquesta ocasió l’ordre del dia el conformen qüestions com els valors fundacionals de la Unió Euopea, la crisi de l’Estat de Dret arran de l’entrada al club de països amb passat no democràtic, l’auge de la ultradreta, o la deriva cap a un posicionament més bèl·lic dels socis europeus arran de la crisi d’Ucraïna. A l’acte també es presentarà el número de maig de la revista Valors, que edita l’entitat homònima.

Etiquetes:

Europa | Tecnocampus

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura