Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de març de 2023

Educació

Educació

Dilluns comencen les preinscripcions escolars, primera gran prova de foc per a la nova OME premianenca

Joaquim Aguilar
Logotip de l'Oficina Municipal d'Escolarització

Primera prova de foc a partir de dilluns per la nova Oficina Municipal d’Escolarització, l’OME. El dilluns 6 de març comença el període de preinscripcions escolars per al curs 2023-24, un procés durant el qual la nova oficina que va començar a funcionar la tardor passada hauria de tenir un paper fonamental en l’assessorament i acompanyament a les famílies. Hem parlat amb la seva responsable, l’Aïda Espasa, que ens ha assenyalat en quins factors la ciutadania hauria de notar l’aparició d’aquesta nova instància en contrast amb el que hi havia fins ara. El primer, l’atenció personalitzada:

En segon lloc, Espasa ha destacat la funció d’enllaç que fa l’oficina amb altres departaments que puguin intervenir en el procés:

Segons Espasa, en el temps que fa que funciona la nova OME, els dubtes més recurrents que manifesten les famílies tenen a veure amb la sol·licitud de la primera plaça a l’educació infantil o els criteris de baremació. Tot plegat, assegura, dubtes que poden arribar a angoixar les famílies:

L’atenció a l’Oficina Municipal d’Escolarització (a l’edifici de Ca l’Escoda) es fa de dilluns a dijous de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 15 a 18.30h, i cal demanar cita prèvia per via telemàtica. En concret les dates de les preinscripcions d’enguany són, per a l’educació infantil i primària, del 6 al 20 de març, i per a la secundària, del 8 al 20 de març.

Escolta les declaracions de l’Aïda Espasa:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura