Segueix-nos!

Francesc Triola

22 de novembre de 2022

General

General

Dies intensos a Crida Premianeca: primera COP aquest dissabte i trasllat al carrer Sant Antoni, a la casa que acollia la Sala Premiart

Francesc Triola

Crida Premianenca enfila la cursa electoral aquest dissabte amb la celebració de la primera de les cinc jornades COP (sigles de Cooperar, Organitzar i Proposat) que té previst dur a terme els pròxims mesos. Una COP que arriba la mateixa setmana que el partit ha iniciat el seu trasllat de seu del carrer Torras i Bages cap al carrer Sant Antoni, 3, a la casa de cos que fins fa poc acollia la sala Premiart.

Pel que fa a la COP d’aquest dissabte, que es farà a l’antiga fàbrica del Gas, es tracta d’una assemblea oberta que se centra de manera monogràfica, en aquesta ocasió, en l’àmbit de l’urbanisme i el territori. Escoltem el regidor de Crida Sebastià Caba, que assenyala que amb aquesta convocatòria el partit inicia el procés de confecció del programa electoral:

La jornada es farà entre dos quarts de 10 del matí i les dues de la tarda.

I com diem la convocatòria coincideix en el temps amb el trasllat de seu d’aquest partit i, de fet, de l’Ateneu l’Eixam, que aplega també altres col·lectius. Segons ens han explicat, els interessava disposar d’un espai més cèntric i avinent no només per les activitats que fan habitualment sinó també per reforçar la visibilitat de la formació amb vistes a la contesa electoral. Ens diuen que en el decurs de les pròximes dues setmanes aniran fent el trasllat.

Més notícies

Cultura