Detenen un altre presumpte autor de trencament de vidres a cotxes, un reincident que haurà estat enganxat tres vegades

Foto publicada per l'alcalde Rafa Navarro del moment de la detenció

Nova detenció d’un presumpte responsable de trencament de vidres a Premià de Mar. La policia local va detenir la matinada de dimarts a dimecres passats un jove a qui va agafar infraganti fent danys a un vehicle i el va capturar i reduir en el marc del dispositiu especial de vigilància que s’havia organitzat després que el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre apareguessin fins a 38 vehicles vandalitzats en fins a 10 carrers. Escoltem el regidor de policia Antoni Subirà, que explica que l’individu detingut és reincident i que ja és la 3a vegada que se’l deté, i que també expressa el desig que encara que el jutge el pugui el torni a alliberar el jove s’ho pensi dues vegades abans de tornar-hi:

Recordem que la setmana passada també es va detenir un jove per fets semblants, però era una altra persona i també va ser posat en llibertat al cap de dos dies. Subirà ha fet notar també la dificultat que ha suposat capturar l’home, que actuava amb caputxa i es desplaçava en patinet:

Val a dir que el primer a fer-se ressò de la detenció va ser ahir l’alcalde Rafa Navarro al seu compte de Facebook, on publicava fins i tot una fotografia del moment de la detenció. Navarro, com va fer també Subirà la setmana passada, expressa la seva impotència i la dels cossos policials cada vegada que, en virtut de les lleis vigents -fa notar l’alcalde- deixa en llibertat aquests individus a les poques hores de la detenció. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Translate »