29 d'octubre de 2015

Bàsquet

Bàsquet

Derrota en un partit igualat a Malgrat (63-55)

L’equip femení de l’Agrupació de bàsquet va trencar la seva imbatibilitat després de tres partits sense saber què era perdre. La primera derrota del curs es va produir davant el Malgrat, en el que era el gran duel de la jornada. Partit d’invictes que va acabar amb la bona ratxa de l’equip que entrena Rubén Zubillaga. I tot perquè el Malgrat es va acabar imposant en l’últim quart, ja que durant tot el partit el marcador va estar empatadissim (63-55). Aquest diumenge és cert que l’encert a cistella no va ser tan bo i que els dos equips van plantejar bones defenses per a no deixar-se fer mal. Si el Malgrat evitava que les premianenques veiessin cistella am facilitat, era important anotar en cada intent. Però la pressió va acabar sent més protagonista. La part positiva és que el partit va ser molt igualat i això és el que va voler deixar clar el tècnic: “no ens tornarem bojos per una derrota. Perdre forma part de l’esport i nosaltres estem treballant bé, només queda seguir la bona dinàmica”. Esperem que l’equip passi pàgina aquest dissabte, en una nova jornada de Segona Catalana. Li tocarà al Quart pagar els plats trencats.