Futbol

Futbol

Derrota del Cover Premià i victòria pel juvenil del CE Premià

Carles Sole
El Club de Futbol Sala Premià de Mar no va poder donar la sorpresa en la seva visita a la pista de l'Hospitalet Bellsport. Al final del partit, 3-0. En canvi, s'aixeca el juvenil del CE Premià que guanya a domicili al Badalona per 0 gols a 2.

El Club de Futbol Sala Premià de Mar no va poder donar la sorpresa en la seva visita a la pista de l’Hospitalet Bellsport. Al final del partit, 3-0. En canvi, s’aixeca el juvenil del CE Premià que guanya a domicili al Badalona per 0 gols a 2.

El Cover Premià es va desplaçar aquest passat cap de setmana a la pista de l’Hospitalet Bellsport, un dels equips del grup 6 de 1a Nacional A cridats a pujar de categoria. El Premià va oferir una gran imatge durant tot el matx, tot i que al final va acabar perdent per 3 a 0. Tot i la derrota, bones sensacions per un Premià que fins els últims minut va tenir opcions, però la manca d’encert de cara a porta va condemnar els premianencs. Amb aquesta derrota, el Cover Premià segueix 4t classificat amb 16 punts, i aquest cap de setmana vinent té jornada de descans.

En canvi, grans notícies del juvenil A del CE Premià, que va vèncer al camp del Badalona per 0-2. Amb aquesta victòria el Premià es retroba després de caure la setmana passada al camp del Vilassar de Mar per 4 a 1, una derrota que va tallar una gran ratxa dels premianencs que sumaven 13 punts de 15 possibles en els últims partits. Aixeca el cap, doncs, un conjunt que va tenir el compromís davant el Badalona controlat en tot moment, administrant les avantatges amb comoditat. Al final, victòria pel Premià que col·loquen l’equip en 5a posició amb 16 punts. Aquest cap de setmana vinent l’Europa visita el Municipal de Premià.