Bàsquet

Derrota amb brots verds

Marc Subirà

Marc Subirà

El sènior masculí de l’AB Premià va patir una nova derrota aquest dissabte a Girona per 86 a 73. A pesar de la desfeta, però, els premianencs van ser capaços de refer-se d’una diferència en contra a la mitja part de 18 punts, i també van aconseguir parcials a favor tant al 3r quart com al 4rt quart del partit. Avui, el capità de l’equip Marc Subirà explicava Premià Notícies que el paper de l’equip a la 2a part es deu a un esperit de lluita que havia faltat en altres partits i també a alguns canvis tàctics que intentaran sistematitzar d’ara endavant. Després d’aquest partit els premianencs continuen al capdavall de la taula, en 15a posició, amb 14 punts; el líder és el Cardedeu amb 22 punts.
Entrevista a Marc Subirà
Descarrega l’entrevista
Les noies assoleixen el lideratge
Imatge d'arxiu del sènior femení de l'AB Premià

Imatge d’arxiu del sènior femení de l’AB Premià

Mentrestant les noies del sènior femení jugaven a casa contra l’equip cuer, el Ronçana, i fidels a una tradició que han instituït aquest any, van tornar a guanyar. Sembla que la cosa no va ser tan senzilla com semblava a priori, però sigui com sigui la victòria dóna el lideratge en solitari a les noies de Rafa Perdiguero: obrim una ampolla de cava, avui, al Planetari.
Entrevista a Rafa Perdiguero
Ir a descargar
Victòria per confirmar-se
Marc Castellsagué

I en contra del que és habitual, avui tancarem el Planetari del dimarts amb futbol: ahir no va ser possible parlar amb en Marc Castellsagué, el tècnic del juvenil del CE Premià, que dissabte va aconseguir una important victòria a casa davant el Badalona. Avui intentem de nou parlar amb ell: l’important és participar.