Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de febrer de 2014

Bàsquet

Bàsquet

Derrota amb bon gust de boca

Joaquim Aguilar

Imatge del partit de dissabte

Imatge del partit de dissabte

El juvenil del CE Premià va perdre dissabte a casa per 0 gols a 1 davant el Barça en el partit més destacat del cap de setmana. Els premianencs van mostrar un gran nivell i segons el tècnic Marc Castellsagué el marcador més just hauria estat un empat. Altres marcadors del cap de setmana: victòries a domicili del 1er equip del Premià i de l’Empenta, que continuen a la part alta de la taula, empat del Cover a casa, i novament derrota del sènior masculí de l’AB Premià i victòria del femení. En waterpolo, el CN Premià va caure a Las Palmas i cedeix el 5è lloc de la 2a divisió estatal als canaris. D’altra banda el boxejador premianenc Juli Giner va guanyar divendres als punts al georgià Kakhaver Avetisian en el seu debut al pes súper-ploma.
Entrevista a Marc Castellsagué
Descarrega l’entrevista
El 1er equip ja flaira el liderat
El primer equip del Ripollet

El primer equip del Ripollet

Després parlem del 1er equip i això ja fa setmanes que vol dir parlar de victòries: aquest cop a domicili, al camp del Ripollet, per 1 gol a 3. Tres punts fantàstics que ara mateix situen els d’Ivan Rodríguez a només 2 punts del líder, que continua sent el Molletense. Rodríguez ja ens ha dit que encara és d’hora per treure la calculadora però és que si l’equip continua així aviat no caldrà cap calculadora.
Entrevista a Ivan Rodríguez
Descarrega l’entrevista
La roca premianenca comença amb bon peu al súper-ploma
Moment del combat entre el català i el georgià

Moment del combat entre el català i el georgià

I tanquem excepcionalment –perquè els dilluns no solem parlar-ne, amb boxa: bones notícies en aquest capítol perquè divendres Juli “The Rock” Giner, el boxejador premianenc, va guanyar el seu primer combat en el pes super-ploma i comença amb molt bon peu el seu periple que –esperem- algun dia el dugui a disputar el títol europeu de la categoria.
Entrevista a Juli Giner
Desacarrega l’entrevista

Més notícies

Cultura