4 de novembre de 2014

Futbol

Futbol

Derrota a Cabrera per a tocar de peus a terra

L’Empenta va caure dissabte a Cabrera (3-1) i va trencar així una bona dinàmica de tres partits imbatut que atorgaven a l’equip bones maneres a tercera catalana. Li havien trobat la fòrmula que no era una altra que treballar dur, esforçar-se des del principi i sortir al verd amb intensitat. I possiblement això és el que li va faltar a l’equip a Cabrera, sortir entregat. Segons el tècnic, Jorge Mancera, l’equip potser es va confiar massa i han de saber que la motivació ha de ser màxima a cada partit, ja sigui amb equips de part alta, de mitja taula o amb rivals directe per esquivar el descens. Una derrota que farà que l’equip torni a tocar de peus a terra i un cop de realitat que els torni altra vegada la motivació per a donar el millor de si mateixos. Un partit, el de dissabte a Cabrera, que va ser complicat perquè el rival va ser molt intens des del principi. Als 14 minuts ja havien fet dos gols (2-0) i a la segona meitat, quan el míster va intentar moure la banqueta amb canvis per millorar la situació, els de Cabrera ja n’havien fet un altre (3-0). Al final, als últims minuts va arribar el gol del honor. Un gol que deixa l’equip a la mateixa posició, 14è amb 8 punts, encara a 5 del descens perquè les coses havien sortit bé fins ara. El proper partit serà de derbi premianenc. S’enfronten al Municipal de Premià de Mar al Premià de Dalt, un equip que ha patit força els últims anys i que en aquesta temporada només porta una victòria. El partit, dissabte a les vuit.

Escolta a Jorge Mancera al Planetari
Descarrega l’entrevista

Partit entre l'Empenta i la Juventus de Mataró de la temporada passada a 4a Catalana

Partit entre l’Empenta i la Juventus de Mataró de la temporada passada a 4a Catalana