Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de juliol de 2023

Política

Política

Demà passat se celebra l’últim ple del curs, que hauria de servir per dotar el Centre d’Empreses de nou reglament i nous preus públics

Joaquim Aguilar
Foto del ple municipal de cartipàs

L’últim ple municipal del curs polític 2022-2023, que se celebrarà demà passat, té a l’ordre del dia l’aprovació dels nous preus públics que s’aplicaran en els serveis del nou Centre d’Empreses i també hi apareix, en un altre apartat, el nou reglament d’aquest nou equipament. Els nous preus, en cas que el punt prosperi, es regularan per mitjà d’una ordenança i es porta a aprovació, es porten a aprovació en un apartat de gestió tributària, mentre que el servei i el reglament que en regularà la cessió d’espais i recursos apareix en un apartat de comerç dins l’àrea de territori. 

Més enllà d’aquestes qüestions el ple conté pocs punts i en general tenen a veure amb gestió pressupostària; sense anar més lluny es porta a aprovació el Compte General de l’exercici de 2022. A la part no resolutiva no trobem aquest cop cap moció però sí dues preguntes que presenta Crida Premianenca: l’una sobre la 2a escola bressol municipal i l’altra sobre l’expropiació de Can Sanpere i el trasllat de l’associació Can Sanpere a l’edifici de La Festa. 

Fem notar per últims que de manera excepcional la sessió començarà a dos quarts de 5 de la tarda.

Més notícies

Cultura