Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de febrer de 2024

Cultura

Cultura

Demà es presenta a la Casa de la Sardana el projecte educatiu amb segell premianenc premiat per la Confederació Sardanista

Joaquim Aguilar
El projecte conté una sardana composta per Piñol i una coreografia de percussió corporal de Santi Serratosa

Demà es presenta formalment a La Casa de la Sardana de Barcelona el projecte impulsat pels Amics de la Sardana de Premià de Mar ‘La percussió corporal, una eina d’introducció de la sardana i la sonoritat de la cobla a l’aula d’ESO’. Es tracta d’un programa educatiu dissenyat pel compositor premianenc Xavier Piñol i per l’expert en percussió Santi Serratosa que el juliol passat va ser distingit per la Confederació Sardanista de Catalunya i va rebre una subvenció del programa Innovem. Dissabte al programa Fem Rotllana de Premià Mèdia en Pere Tamboleo, membre dels Amics de la Sardana, anunciava l’acte de demà i explicava que tot plegat té l’origen en els 75 anys de l’entitat i que el projecte està actualment en fase d’implementació als centres educatius. També ens diu que el maig es podria presentar el projecte a Premià de Mar:

Xavier Piñol és, a més de compositor, professor de música d’ESO i el seu projecte busca oferir un recurs educatiu que vincula sardana i coreografia a través de la percussió, i que posa a disposició dels centres educatius un tutorial a internet. Ell mateix ens ho explicava l’estiu passat:

L’acte de demà començarà a les 18h i la Casa de la Sardana està al carrer Pou de la Figuera número 15. Per assistir-hi cal inscriure’s abans a casadelasardana@gmail.com.

Més notícies

Cultura