Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de febrer de 2023

Comarca

Comarca

Del Clot defensa la nova empresa mixta que gestionarà l’aigua al Maresme: “revertirem la situació actual i hi haurà major control públic”

Joaquim Aguilar
Damià Del Clot a l'Ona Maresme

El president del Consell Comarcal, el republicà Damià del Clot, va defensar ahir en aquesta casa la creació que ha decidit escometre l’ens comarcal d’una nova empresa mixta que assumeixi la gestió del cicle integral de l’aigua a la comarca. La resolució es va adoptar la setmana passada en un ple extraordinari i amb el vot dividit, i fins i tot amb alguns vots contraris dins del grup d’ERC. L’empresa que es crearà està participada en un 40% per capital privat, una circumstància -com diem- controvertida però que segons Del Clot suposa revertir la situació que es dóna ara mateix, en què hi ha un 80% de capital privat. El nou servei, assegura, permetrà que la instància pública prengui les decisions:

Després d’aprovada la creació d’aquesta empresa, que assumirà la gestió de l’aigua en alta, el sanejament i la gestió en baixa a tota la comarca, ara es prepararà la licitació amb vistes a traspassar el servei el juny de 2024, que és quan s’extingeix el contracte actual. 

Del Clot també va parlar en aquesta entrevista, en clau més personal, de la seva carrera política, ara que ha renunciat a renovar com a candidat a l’alcaldia a Vilassar de Mar: va dir que, malgrat això, continuarà vinculat a la política però a la rereguarda, i no va descartar que en algun moment pugui fer el salt a alguna altra instància política:

Mira l’entrevista a Damià Del Clot a l’Ona Maresme:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura