Del Clot assenyala els reptes futurs del Maresme i anuncia que deixarà la política local

Damià del Clot als estudis de Premià Mèdia

El Maresme ha de treballar per millorar la mobilitat. Aquest és el repte de la comarca per al 2030 i en paraules del president del Consell Comarcal, Damià del Clot, cal consens entre els municipis maresmencs per aconseguir una segona corona metropolitana. Un repte de futur que no només inclou trens o autobusos, sinó també els accessos de la C-32 o la pacificació de la Nacional 2.

Del Clot ha explicat que l’inici de curs ha engegat amb un 12% d’augment en la demanda de beques menjador i que la totalitat ja s’han tramitat, perquè des del consell comarcal preveien aquest augment. Del Clot ha explicat a Premià Mèdia que la cultura i l’esport han de servir per cohesionar la comarca en un futur proper i trobar eixos compartits entre els municipis que millorin la vida dels més de 400mil maresmencs. 

A més, del Clot també ha explicat que quan acabi aquest mandat tancarà una etapa en la política local. Després de vuit anys farà un pas al costat i marxa tranquil, diu, perquè creu que tindrà  un bon relleu polític. 

Preguntat per altres reptes de futur a la comarca, del Clot posa objectius de millora en polítiques socials, medi ambient i gestió de l’aigua i el canvi climàtic. També en matèria d’igualtat, que no permetin diferències entre alt i baix Maresme i polítiques sostenibles.

Translate »