Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 d'abril de 2022

Cultura

Cultura

David Gutiérrez sobre el nou cicle de tast de vins: “pensem que val la pena començar a explotar l’atractiu del Museu Romà i les potencialitats de la cultura del vi”

Joaquim Aguilar

El regidor de comerç, empresa i ocupació, que assumeix també les accions de promoció turística, ha parlat aquesta setmana al Tot d’Una del nou cicle de tastos de vins en indrets emblemàtics, un cicle que comença demà dissabte al Museu Romà i que tindrà continuïtat el maig i el juny al Museu de l’Estampació i Can Manent. David Gutiérrez explicava que tot i ser conscient que encara falta un temps perquè el Museu Romà obri les seves portes al públic, era interessant començar a explotar el seu potencial com a reclam turístic, i per això ho va proposar al govern. També posa en valor l’interès que ofereix aquest maridatge del món del vi amb la història:

Demà, com diem, es fa la primera d’aquestes sessions, on un grup de 20 persones -perquè l’aforament s’ha limitat a aquesta xifra- podran tastar, simultàniament, explicacions sobre la història romana de Premià de Mar i vi de la DO d’Alella. En el moment de tancar aquesta informació encara quedaven 8 places disponibles.

Escolta les declaracions de David Gutiérrez:

Etiquetes:

Museu Romà

Més notícies

Cultura