Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de febrer de 2022

Política

Política

Crida convoca un debat obert al poble sobre la transformació de MTG i Transmesa, però ja avança que el projecte del govern i la propietat “els espanta”

Joaquim Aguilar

Els grups municipals premianencs van prenent posicions després que la setmana passada l’equip de govern els presentés el projecte de transformació de les finques de MTG i Transmesa que s’ha treballat amb tècnics de la mateixa propietat. Aquesta setmana el regidor d’urbanisme deia a aquesta emissora que s’estan fent trobades bilaterals amb els grups (avui n’hi ha una de prevista amb Crida Premianenca) i justament aquest partit ha convocat per demà divendres un debat obert a tota la població per explicar la proposta als veïns i establir un posicionament. El portaveu Andreu Mumbrú ja avançava ahir, però, que d’entrada el projecte “els espanta”. Ho feia a l’espai d’opinió dels grups municipals:

També ha trobat a faltar Crida, segons Mumbrú, un debat públic previ o una planificació d’equipaments per afrontar un previsible augment d’un 5 o un 10% de població quan es facin realitat els nous habitatges que contempla aquest projecte més els que s’han de fer a les Hortes de Ponent. Tot i aquestes reticències, Crida espera a obtenir avui detalls que no s’han explicat del tot, en especial pel que fa -segons deia- a l’habitatge social, ja que la proposta parla d’un 40% però sense precisar la seva naturalesa concreta; en aquest sentit Andreu Mumbrú feia notar que no és el mateix ‘pis de protecció oficial’ que ‘habitatge públic’ o ‘de lloguer social’. 

Més notícies

Cultura