Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de gener de 2024

Medi Ambient

Medi Ambient

Creix el promig de reserves i hores d’ús del cotxe elèctric compartit, pel qual ara Premià Energia ofereix un abonament gratuït de 10 hores

Joaquim Aguilar
El cotxe compartit s'estaciona davant l'entrada de les dependències municipals de Ca l'Escoda (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’oficina municipal Premià Energia ha fet avui un balanç positiu de l’experiència del cotxe de lloguer compartit que va posar en servei el març passat amb la cooperativa Som Mobilitat. Segons ha dit el seu responsable Albert Puig, després de 9 mesos el promig diari de reserves ha estat d’una al dia, però el desembre passat va passar a 1’5, i així mateix el promig d’hores al dia ha estat de 4’5 però el desembre va créixer fins les 6 hores. Aquest interès creixent també s’ha detectat en les sol·licituds que ja han arribat pel bonus gratuït de 10 hores que s’ofereix aquests dies:

Com diem Premià Energia i Som Mobilitat ofereixen ara un abonament gratuït de 10 hores per a l’ús d’aquest vehicle elèctric. Per fer ús de la promoció cal escriure un correu electrònic a l’adreça ote@premiademar.cat i posar a l’assumpte “10hores+nom” afegint les dades de contacte. Des de Premià Energia ens donaran les instruccions per validar l’abonament. La promoció s’allargarà mentre hi hagi existències, és a dir, mentre quedin hores d’ús municipal en virtut del contracte que es manté amb Som Mobilitat. 

Escolta les declaracions de l’Albert Puig:

Més notícies

Cultura