Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de juny de 2024

Comarca

Comarca

Coop Maresme crea un directori d’entitats comarcals de l’Economia Social i Solidària

Joaquim Aguilar
Foto: Coop Maresme

Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, ha creat un directori d’entitats de l’economia social i solidària de la comarca. Segons explica l’entitat en un comunicat, es pretén oferir a l’administració pública, al teixit socioeconòmic i la ciutadania en general una eina per mitjà de la qual tinguin accés a l’oferta de productes i serveis en el marc del consum responsable i l’economia social i solidària. 

Segons expliquen, la creació d’aquest directori sorgeix després d’haver detectat en diversos espais la necessitat de llistar les entitats que habiten la comarca en aquest àmbit i també d’habilitar un espai a través del qual les entitats de l’ESS es puguin donar a conèixer, i per això conviden a afegir-s’hi a totes les que encara no hi constin. També ofereixen el correu info@coopmaresme.cat per a ampliar informació i resoldre dubtes. 

Val a dir que en aquest directori hi apareixen 5 referències situades a Premià de Mar: el projecte periodístic Yemayá Revista, l’associació Can Sanpere, l’agència de comunicació Talaia, la cooperativa Gafarrons i l’associació socioeducativa la Guspira.

Coop Maresme és, com expliquen ells mateixos al seu web, un agent comarcal de gestió público-cooperativa que actua com a antena i altaveu de l’economia social i solidària i el cooperativisme que persegueix dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives i les potencialitats en aquest terreny amb l’objectiu de crear riquesa al territori i ocupació estable i de qualitat.

Més notícies

Cultura