Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

31 de maig de 2022

Cultura

Cultura

Continuen les obres de final de curs al Patronat: aquest dissabte el grup d’adolescents reflexiona al voltant del gènere en una comèdia fantàstica

Joaquim Aguilar

Aquest cap de setmana continuen les funcions de final de curs de l’escola de teatre del Patronat Social Premianenc. Després que la setmana passada ho fessin els petits i els mitjans, dissabte és el torn del grup de les adolescents (que són tot noies), que porten a escena l’obra ‘Hembruix’, escrit amb h. La directora de l’escola, que adverteix que aquesta h no és cap falta d’ortografia sinó que obeeix a un joc de paraules, ens ha posat sobre la pista d’un text còmic però que explora qüestions profundes en clau de gènere. Gemma Charines:

També ens ha fet notar la Gemma que soprenentment una de les actrius va abandonar el projecte dues setmanes abans de l’estrena, però que un cop de sort va fer que aparegués una substituta que s’haurà preparat la funció en temps rècord. L’obra es representarà dissabte a les 8 del vespre i ja se’n poden obtenir les entrades al web del Patronat.

Escolta les declaracions de la Gemma Charines:

Més notícies

Cultura