Compte enrere per l’obertura de la nova plaça Joan Font, que David Gutiérrez descriu com un espai “emblemàtic, innovador i acollidor”

Aspecte actual de la plaça Joan Font

La primera setmana de desembre s’hauria de recepcionar l’actuació de reforma que s’ha estat fent els últims mesos a la plaça Joan Font, on -segons ha dit avui el regidor de via pública David Gutiérrez- s’ha dut a terme una actuació per crear un espai “acollidor i emblemàtic en un dels carrers més importants de Premià de Mar”. Per contra, l’actuació que s’està fent just al costat, a la plaça de Can Boter, no té encara data de finalització perquè ha sorgit un “petit inconvenient”, segons Gutiérrez, amb el proveïdor dels jocs infantils i el paviment de cautxú que s’hi ha d’instal·lar. Escoltem Gutiérrez parlant del nou espai de la plaça Joan Font:

Les obres en totes dues places van començar el maig passat. Com diem a Can Boter encara no es pot aventurar una data de finalització perquè hi ha hagut alguns contratemps amb un dels proveïdors, tot i que de moment no està incomplint les condicions del contracte:

Escolta les declaracions de David Gutiérrez:

Translate »