Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de juliol de 2023

Comerç

Comerç

Compte enrere per l’inici d’obres de reforma del Mercat de Sant Joan, que obligaran a tancar l’equipament durant l’agost

Joaquim Aguilar
Passadís del Mercat de Sant Joan

L’Ajuntament ha anunciat l’inici de treballs de reforma al Mercat de Sant Joan el dilluns vinent, 31 de juliol. Es tracta de l’actuació que van acordar el maig passat els mateixos paradistes amb tècnics municipals i que en concret consistirà a pintar sostre i parets, polir el paviment, substituir la fusteria exterior i les portes d’accés, millorar de la il·luminació i reformar dels banys. També s’instal·larà una porta automàtica al carrer Jacint Verdaguer.

Escoltem el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, que adverteix que l’agost és un mes difícil pel que fa als industrials i que recorda que la intenció és tenir el Mercat en condicions mentre no es trobi una opció de futur de més envergadura per a aquest equipament:

La previsió és que els treballs s’allarguin un mes, temps durant el qual el mercat romandrà tancat, i la idea és que el setembre torni a obrir amb normalitat. Poc després que es concretés en què consistiria la reforma, el president del Mercat Manel Torrecillas ens assenyalava què esperen obtenir els paradistes d’aquesta actuació:

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Més notícies

Cultura