Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 de juny de 2023

Cultura

Cultura

Compte enrere per la rebuda de la Flama del Canigó i la revetlla de Sant Joan, activitats on participen fins a 7 entitats

Joaquim Aguilar

La revetlla de Sant Joan i la cerimònia prèvia de la rebuda de la Flama del Canigó ja escalfa motors a Premià de Mar. La setmana passada passava per aquesta casa una de les organitzadores de totes dues activitats, la Maite Lletjà, que va donar els detalls sobre una cosa i l’altra: tot començarà a les 4 de la tarda amb l’anada en bici a Dosrius a buscar la flama, que arribarà a Premià de Mar cap a ¾ 9 del vespre. Aquesta arribada es dividirà en dos trams: un primer a ritme viu des del parc de Can Fitó fins la plaça de Santa Rosa (que es farà corrent o en bici) i després, de Santa Rosa fins el Pla de la Flama del Canigó, en format cercavila:

Al Pla de la Flama del Canigó s’hi arribarà cap a les 9 del vespre, on començarà un acte participat per totes les entitats col·laboradores (l’esplai la Traca, Omnium, La Salle, Katrines, La Salle Band, la Colla Gegantera i els Simplement DIables). A dos quarts de 10 començarà el sopar i una hora després s’encetarà pròpiament la revetlla amb música.

Més notícies

Cultura