Segueix-nos!

Francesc Triola

5 de desembre de 2022

General

General

Comerç Premià reforça les accions de promoció: nou sorteig per reemborsar 1000€ de compres i més aparadors per jugar al Fora de Lloc

Francesc Triola

L’entitat Comerç Premià ja ha activat les seves principals accions de promoció de la campanya nadalenca d’enguany, una campanya que en aquesta ocasió incorpora un nou sorteig en el qual dos afortunats podran rebre el reemborsament de fins a 500€ de les seves compres en comerços associats. Ho explicava divendres al MPM la coordinadora de l’entitat, Núria Cuevas:

Entraran al sorteig les compres fetes fins el 5 de gener i els dos premis es sortejaran entre les persones que hagin omplert la butlleta el dia 13 de gener. L’altre gran reclam en matèria de jocs i premis és la 3a edició del Fora de Lloc, la gimcana infantil en la qual s’han de trobar elements dissonants en els aparadors de 56 establiments. Cuevas destaca que en 3 anys s’ha doblat el nombre de botigues participants:

En els mateixos establiments participants es pot trobar el díptic amb la llista d’aparadors per anar omplint les caselles: novament el dia 13 de gener es farà un sorteig i es donaran 3 premis de 75 euros en vals de compra. Val a dir que poden participar en aquest joc infants i nois de fins a 15 anys, i que es permet que participin més d’un membre d’una mateixa família. 

Afegim per últim que encara no ha sortit el guanyador de l’últim sorteig del Comprar a Premià té Premi que organitza aquesta mateixa entitat i que dóna 500€ en vals de compra: el número afortunat va ser el 4.294 i es va donar a la botiga Be Different de la Gran Via.

Més notícies

Cultura