Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de desembre de 2010

Societat

Societat

Comença la campanya nadalenca de promoció de vendes dels CAP

Joaquim Aguilar

Amb el pont de la Constitució s’han endegat les campanyes de promoció de vendes dels Comerços Associats de Premià de Mar. L’entitat presenta com a novetat la possibilitat de que els nens provin les activitats que ofereixen els centres educatius que hi col·laboren mentre els pares fan les compres. D’altra banda el Trenet del Comerç no recorrerà enguany els carrers de la ciutat.

Seguim parlant d’activitats de cara al Nadal. Ara, però, ho fem des del punt de vista dels Comerços Associats de Premià de Mar que ja tenen en marxa la seva campanya nadalenca sota l’eslògan de ‘Per Nadal passeja’t per Premià…’ Aquest matí ha passat pel Tot d’Una la tècnica de l’entitat, la Núria Cuevas i entre d’altres coses ens ha dit que enguany no podrem comptar amb el Trenet del Comerç.

Mirarem de tirar d’aquest fil per esbrinar els motius concrets pels quals no hi haurà enguany el trenet, tot i que la situació econòmica és l’explicació més plausible.

Més enllà d’aquest fet, i parlant de la promoció de les vendes, la Núria Cuevas ha explicat els comerços reparteixen aquests dies xecs que, en cas de coincidir amb la grossa de Nadal, es traduirien en 400€.

I més novetats. Els espais educatius adherits als Comerços Associats oferiran una hora d’activitat als nens mentre els paren fan les seves compres. És, també, una manera de fer que els nens provin les possibilitats que els ofereixen aquests centres.

I ja que els productes s’han d’ensenyar de la millor manera possible, i que el Nadal té una estètica molt determinada, els Comerços Associats han programat un concurs d’aparadors, una proposta que ha tingut prou èxit amb 18 comerços apuntats.

No ens descuidem de fer esment que els Comerços Associats sortegen quatre sopars per a dues persones entre els compres fetes pels comerços de l’entitat.

Més notícies

Cultura