Segueix-nos!

Carles Sole

27 de desembre de 2010

Bàsquet

Bàsquet

Comença el Memorial Josep Maria Meléndez organitzat per l’ABPremià

Carles Sole

Amb les vacances de Nadal comencen els torneigs a Premià de Mar, i els dies 27 i 29 de desembre l’Agrupació Bàsquet Premià organitza el Memorial Josep Maria Meléndez, un quadrangular de nivell en categoria júnior femení.

Avui a la tarda comença el Memorial Josep Maria Meléndez, torneig de Nadal organitzat per l’agrupació bàsquet premià. El club dóna avui a les 18h el tret de sortida a un torneig quadrangular, és a dir, format per 4 equips de categoria júnior femení. Es disputen avui les semifinals del torneig, i demà passat es juguen el 3r i 4t lloc i la final. Els equips participants són, a més del Premià, el Granollers, el Joventut de Badalona i el Femení Maresme. El primer compromís es disputa  avui a les 18h entre el Premià i el Joventut, i segons el tècnic del júnior femení de l’ABP, és important buscar equips de nivell pel torneig per tal d’apujar el llistó de competitivitat.

A ¾ de 8 del vespre es disputa el Granollers Femení Maresme, i demà passat es juguen el 3r i 4t lloc i la final. Cal afegir que cada matí d’aquesta setmana el club ha ofert la possibilitat als jugadors de base del club de fer jornades de tecnificació al pavelló municipal.

Enric Sánchez

Etiquetes:

AB Premià

Més notícies

Cultura