Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de setembre de 2023

Comarca

Comarca

Comença el curs al Tecnocampus, que supera per primer cop el miler d’estudiants de nou accés

Joaquim Aguilar
Moment de les jornades de benvinguda (Foto: Tecnocampus)

Avui ha començat el curs 2023-24 al TecnoCampus de Mataró i, segons informava la mateixa universitat, ho ha fet amb rècord, ja que se supera per primer cop la xifra del miler d’estudiants de nou accés a les titulacions de grau, un fita que coincideix amb un increment de la demanda en pràcticament tots els graus i amb amb la posada en marxa d’un nou grau en Nutrició Humana i Dietètica i un nou doble grau, Turisme i Gestió del Lleure+Màrqueting i Comunitats Digitals.

Abans d’això, els dies 18 i 21 de setembre es van fer les jornades de benvinguda als nous estudiants, que incloïen una presentació del centre i dels seus serveis i també de les activitats en les quals poden participar fora de l’aula. La universitat va convidar el cantant Edu Esteve, participant a la primera edició del concurs televisiu Eufòria, antic estudiant del centre que va explicar la seva experiència i va conduir una dinàmica grupal perquè els estudiants nouvinguts es poguessin conèixer. També es va fer un acte de benvinguda a l’auditori per part de la directora acadèmica Elisa Sayrol, i les diverses entitats estudiantils de la universitat van exposar a la plaça del TecnoCampus les activitats i serveis que ofereixen. 

Ara la matrícula de juny s’ha de completar completarà amb la de setembre, en què el TecnoCampus oferirà encara algunes places vacants en els diferents graus.

Etiquetes:

Tecnocampus

Més notícies

Cultura