Segueix-nos!

Manel Ferrer

20 de gener de 2023

Comunicació

Comunicació

‘Col·lectius en xarxa’ estrena la seva cinquena temporada

Manel Ferrer

Col·lectius en xarxa, el programa que produeix PremiàMèdia per La Xarxa de Comunicació Local i que cerca donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ està d’estrena. Aquest divendres es distribuirà el seu setanta-cinquè episodi i que suposarà també l’inici de la seva cinquena temporada.

El programa que està codirigit i copresentat per Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago, continuarà apostant pels testimonis en primera persona i pels experts en la matèria que se sumaran aquesta conversa setmanal de mitja hora i que aborda de manera temàtica les diferents problemàtiques que afecten el col·lectiu LGTBIQ+.

Aquesta temporada comença fent un repàs dels deures pendents del col·lectiu en matèria social i política i per aquest motiu, el programa comptarà amb el diputat i secretari LGTBI del Partit Socialista de Catalunya, Arnau Ramírez.

Altres temàtiques que es tractaran en els pròxims episodis són les sèries LGTBI, la lluita dels drets en els setanta i vuitanta o un especial sobre el cas Arny, la cacera més mediàtica que es recorda i que va sacsejar per complet la població espanyola.

YouTube player

Més notícies

Cultura