Cloenda festiva aquest diumenge del Pla Educatiu per la Diversitat, el projecte inclusiu de la Federació d’AFAs que va triomfar als Pressupostos Participatius

Carteres penjades al passadís d'una escolaCarteres penjades al passadís d'una escola

El Pla Educatiu per la Diversitat celebra aquest diumenge 27 la seva cloenda amb una festa popular a la plaça de la Sardana.

Com anunciava ahir l’Ajuntament, entre les 10 del matí i les 2 del migdia es faran tot un seguit d’activitats lúdiques dirigides a la mainada, com un circuit amb cadires de rodes o jocs gegants d’arreu del món, i també hi haurà actuacions musicals i una xocolatada. Tot plegat s’acompanyarà d’una exposició en plafons sobre el recorregut que ha fet la Taula per la Inclusió i la Diversitat. També ens recorden que el Pla Educatiu per la diversitat va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2019-2020, i una proposta que va fer la Federació d’AFA de les escoles públiques de Premià de Mar. Així mateix, ens fan notar que el Ple municipal d’abril de 2019 va aprovar la creació de la “Taula per la Inclusió i Diversitat” i la seva incorporació a l’organigrama de l’Ajuntament, una taula de la qual formen part representants dels centres educatius, grups municipals i entitats d’aquest àmbit que treballen en clau d’inclusió. 

Translate »