Segueix-nos!

Francesc Triola

2 de desembre de 2022

General

General

Ciutadans es felicita de la jornada d’ahir dedicada a la Formació Professional i confia que en el futur pugui reforçar les potencialitats del municipi en aquest àmbit

Francesc Triola

El grup municipal de Ciutadans s’ha mostrat avui plenament satisfet de la jornada de treball que es va celebrar ahir al Museu Romà sobre la Formació Professional i l’entorn empresarial del Maresme, una jornada promoguda per aquest partit i organitzada per l’Ajuntament i la PIMEC de la comarca. El portaveu del grup Josep Maria Cano ha fet notar que durant l’acte es van exposar els resultats d’un estudi d’aquesta entitat que posa de manifest que en aquesta esfera manca orientació acadèmica i laboral, la connexió de l’empresa amb l’àmbit docent té molt marge de millora i també es pateix una manca important d’oferta formativa, i que una activitat com aquesta busca treure rendiment a les potencialitats premianenques per posar remei a aquestes debilitats:

La trobada d’ahir justament reunia els tres estaments que es relacionen en aquest àmbit. administració autonòmica, centres educatius i empreses. Cano també s’ha felicitat que la jornada fos el primer acte que acull el futur Museu Romà de Premià de Mar. 

Més notícies

Cultura