Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 d'abril de 2012

Política

Política

CiU i PSC fan públic el document d’intencions del futur Pacte per a la Ciutat

Joaquim Aguilar

Premià Notícies
<a href=”http://www.ivoox.com/premia-noticies-2012-04-25-migdia-audios-mp3_rf_1187649_1.html” title=”Premià Notícies 2012.04.25 (migdia)”>Descarrega</a>
 
CiU i PSC de Premià de Mar han fet públic el document d’intencions a partir del qual s’han de guiar les converses del Pacte per a la Ciutat. Aquest document presenta una primera declaració de voluntats polítiques, les prioritats de l’acord en el si del Govern Municipal, buscant la lluita contra la crisi i la creació de llocs de treball, el sistema de Govern, que funcionaria de manera col·legiada, la creació d’una comissió de seguiment i finalment el calendari que ha de regir aquestes converses.
La portaveu de CiU al Ple de l’Ajuntament, Anna maria Medina, ha destacat en declaracions a Premià Notícies les coincidències que hi ha entre ells i els socialistes, sobretot en les seves postures moderades. Per la seva part, la primera Secretària del PSC de Premià de Mar, Olga Safont, ha explicat a Premià Notícies que els militants del seu partit han entès el possible pacte amb CiU com un fet necessari en l’actual situació de crisi i com un bé per a la ciutat.
Els grups municipals de CiU i PSC s’han compromès a tenir a punt el document final de l’acord de Govern en un termini màxim d’un mes. Per aquest motiu es reuniran cada dilluns en la preparació del document final del Pacte per a la ciutat.

Més notícies

Cultura