Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

29 de gener de 2010

Política

Política

CiU discrepa de Mercè Gisbert i considera que en la Jornada de l’Ensenyament de demà hi haurien de participar els centres concertats de la ciutat

Joaquim Aguilar
La Jornada de l’Ensenyament Públic de demà ha provocat la primera discrepància pública entre els dos partits que conformen el govern de Premià de Mar. La portaveu del grup municipal de CiU, Anna Maria Medina, ha dit que al seu entendre, la jornada hauria d’incloure els centres educatius concertats de la ciutat. Tot i la discrepància, CiU diu respectar la decisió de la regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert. Gisbert no ha volgut contestar les declaracions de Medina i ha emmarcat la discrepància en la normalitat d’un govern de coalició.

Col·legi La Salle, una escola concertada de Premià de Mar

La Jornada de l’Ensenyament Públic de demà ha provocat la primera discrepància pública entre els dos partits que conformen el govern de Premià de Mar. La portaveu del grup municipal de CiU, Anna Maria Medina, ha dit que al seu entendre, la jornada hauria d’incloure els centres educatius concertats de la ciutat. Tot i la discrepància, CiU diu respectar la decisió de la regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert. Gisbert no ha volgut contestar les declaracions de Medina i ha emmarcat la discrepància en la normalitat d’un govern de coalició.

Com sabeu demà dissabte se celebra a la Plaça de les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas la primera Jornada sobre l’Ensenyament Públic de Premià de Mar. Doncs precisament el fet que la jornada sigui dedicada exclusivament als centre públics i no inclogui els concertats ha provocat la primera discrepància pública entre els dos partits que conformen el Govern de l’Ajuntament.

La portaveu del grup Municipal de CiU, Anna Maria Medina, ha declarat a Premià Notícies que, al seu entendre, l’activitat de demà hauria d’incloure els centres concertats. Medina ha destacat que des CiU respecten la decisió de la regidora d’Ensenyament Mercè Gisbert, tot i no compartir-la.

Ens hem posat en contacte amb Mercè Gisbert per demanar-li una reacció a les paraules d’Anna Maria Medina. Gisbert, però, ha refusat fer declaracions i ha emmarcat la discrepància dins de la normalitat en el sí d’un govern de coalició.

Etiquetes:

ensenyament

Més notícies

Cultura