Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juliol de 2022

General

General

Chung Man, el premianenc d’Eufòria: “és molt bonic anar pel carrer i que els nens cridin el meu nom”

Joaquim Aguilar

El cantant i músic premianenc Chung-Man, que va prendre part de la primera edició del concurs de talents de TV3 Eufòria, va passar ahir pels estudis de Premià Mèdia, on va parlar d’una experiència que no només va servir exhibir les seves destreses a la televisió i adquirir popularitat sinó també per actuar dues nits en un Palau Sant Jordi ple de públic. Tot plegat, com admetia ell mateix, ha suposat canvis importants a la seva vida. Entre altres, ara és reconegut quan va pel carrer, una experiència que reconeix que li agrada:

Chung-Man va ser eliminat del concurs a la gala número 5, i després no s’hi va poder reenganxar quan va tenir l’opció a la repesca, però afirma que -tot i el regust de derrota que això va suposar- el balanç que fa del seu pas per Eufòria és absolutament positiu, i que actuar al Sant Jordi “va ser un somni fet realitat”. També posa en valor l’experiència de conviure i treballar amb els altres concursants, un fet que podria desembocar en el futur en col·laboracions professionals:

Preguntat sobre els seus propòsits de futur, Chung-Man parla de treure profit de l’experiència per forjar una carrera professional però també parla de viure i gaudir la música com el primer dia, sense que l’autoexigència se’l mengi. També diu que ara vol fer un estil de música més accessible i proper:

Chung-Man va actuar en directe al Viu l’Estiu i va interpretar el tema ‘Escriurem’ de Miki Núñez, que és el tema que va oferir al Palau Sant Jordi.

Mira l’entrevista a Chung-Man al Viu l’Estiu:

YouTube player

Més notícies

Cultura