Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de maig de 2010

Cultura

Cultura

Càsting obert pels personatges d’Omar, Ester i Martí

Joaquim Aguilar

Es busquen actors que vulguin ficar-se en els personatges del pirata Omar i dels premianencs Ester i Martí per la Festa Major de Sant Cristòfol. La comissió de Pirates i Premianencs han convocat un càsting entre aquells que vulguin ficar-se en la pell d’aquests personatges. Les inscripcions acaben aquest cap de setmana. Una altra novetat de la Festa Major és que es farà una eliminatòria prèvia a la nit de colles entre els grups que s’hi apuntin.

Manquen encara 54 dies -que passen volant-, i de mica en mica anem sabent més coses de la Festa Major de Sant Cristòfol. El programa La Drecera de Ràdio Premià de Mar va dedicar el programa de dilluns, el que correspon als grups municipals, a parlar del tema. De fet li tocava el torn a ERC i en el seu nom venia el regidor de Cultura i Festes, Josep Maria Molins, motiu pel qual es va dedicar el programa a la Festa Major.

Anem a les novetats perquè trobem alguna d’interessant. Per exemple, que s’està buscant veïns que vulguin ficar-se en les pells del pirata Omar i dels premianencs Martí i Ester. La Comissió de Pirates i Premianencs manté obert un càsting al respecte. El límit per apuntar-se acaba aquest cap de setmana. Per ser Omar, Ester o Martí no cal ser professionals ni tenir una gran experiència interpretativa. Sobretot el que cal és tenir ganes de passar-s’ho bé durant la Festa Major.

Més coses. Ara fa unes setmanes us avançàvem que la comissió de Pirates i Premianencs presentava com a novetat de la festa d’enguany la instal·lació d’un campament Pirata a la Plaça Nova. La idea és bona, el que passa és que encara no està tan clar que es pugui dur a terme, com explicava Josep Maria Molins.

I més novetats, en aquest cas en la nit de colles. La gran quantitat de grups que van participar l’any passat ha aconsellat als organitzadors de fer una eliminatòria prèvia.

Encara no està tancat el programa però, pel que tenim ara mateix, la Festa Major 2010 començaria la nit del dimarts 6 de juliol amb l’Eufòria.

Més notícies

Cultura