Segueix-nos!

Carles Sole

26 de novembre de 2010

Bàsquet

Bàsquet

Cap de setmana complicat pels equips premianencs

Carles Sole
Esport femení en aquesta edició de Planetari de divendres. Parlem del sènior femení de l'AB Premià i de l'equip femení de futbol sala de l'Empenta. El CE Premià es desplaça fins el camp del Terrassa, un repte complicat tenint en compte que el Premià es manté com a cuer del grup 5è de 3a divisió, mentre que el Terrassa és 5è amb 21 punts. L'AB Premià visita el Castellar, i el CN Premià per la seva banda rep l'Universitat Autònoma. En futbol sala, descans pel Cover Premià. El juvenil del Premià rep l'Europa B.

Esport femení en aquesta edició de Planetari de divendres. Parlem del sènior femení de l’AB Premià i de l’equip femení de futbol sala de l’Empenta. El CE Premià es desplaça fins el camp del Terrassa, un repte complicat tenint en compte que el Premià es manté com a cuer del grup 5è de 3a divisió, mentre que el Terrassa és 5è amb 21 punts. L’AB Premià visita el Castellar, i el CN Premià per la seva banda rep l’Universitat Autònoma. En futbol sala, descans pel Cover Premià. El juvenil del Premià rep l’Europa B.

No ha començat amb massa bon peu el sènior a femení de l’AB Premià, que milita al grup 1 de 1a catalana femenina. La classificació no diu el mateix, ja que les de Jandro Zubillaga són 6es, però els resultats podrien ser millors. Els últims marcadors han estat ajustat, i es busca més estabilitat. Aquest cap de setmana, les premianenques reben el líder, el Banyoles, equip imbatut.

Mal inici de temporada per l’equip femení de l’Empenta, que disputa la 3a divisió femenina de futbol sala. Al grup 3 d’aquesta lliga, les premianenques han perdut els 6 partits que han disputat amb un balanç més que desfavorable: 1 gol a favor per 40 en contra. Aquest cap de setmana, visiten la pista dle Pineda amb la intenció de sumar una victòria.

Difícil compromís el que té el CE Premià aquest diumenge a les 12, que li toca visitar l’Estadi Olímpic de Terrassa, en un intent per sortir de la part més baixa de la taula. Els de José Luis García són cuers amb 10 punts en 14 jornades, i venen de perdre per 1 a 2 contra el Balaguer. Els egarencs, en canvi, tenen una situació avantatjada a la taula: són 5ns amb 21 punts, amb les vistes posades a la zona de play-off. El partit arriba amb novetats a la plantilla a la última setmana: les baixes de Litus i Abel, i en el capítol d’altes es podrà veure el debut d’Edgar Santolalla, migcampista provinent del Manlleu.

En bàsquet, l’AB Premià visita aquest cap de setmana el Castellar. El Premià és cuer del grup 2 de Copa Catalunya, mentre que el Castellar se situa com a 10è classificat.

En waterpolo, el CN Premià rep el líder de la 2a divisió estatal masculina, l’Universitat Autònoma. Recordem que els de Joan Colomer són 5ens a la taula amb 6 punts en 5 jornades.

Jornada de descans pel Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar, que ve de perdre a la pista de l’Hospitalet Bellsport en el grup 6è de 1a nacional A.

Finalment, el juvenil A del CE Premià rep a casa l’Europa al grup 4 de preferent juvenil. Els d’Alberto Encinas són 5ns amb 16 punts, mentre que els escapulats se situen en la 10 posició de la taula

Enric Sánchez

Planetari divendres 26 de novembre

Més notícies

Cultura