Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

31 de juliol de 2012

Serveis

Serveis

Can Torrents i la zona sud de la piscina, propers objectius per crear places d'aparcament

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament treballa per crear noves zones d’aparcament a solars particulars de l’entorn de Can Torrents (al barri Banyeres) i a la zona sud de la piscina. Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de Territori i Participació, Antoni Subirà, en el transcurs d’una entrevista realitzada aquest matí al programa “Tot d’una”. Subirà s’ha referit a aquesta possibilitat com una solució provisional a l’espera de nous aparcaments definitius com el que a l’Ajuntament li agradaria ubicar a Can Sampere.
 L’alcalde Miquel Buch ja va apuntar la possibilitat d’utilitzar solars particulars per a guanyar places d’aparcament a la cituat en la darrera emissió del programa “Parla l’alcalde”, el 6 de juliol. De moment, aquest dijous començaran les obres d’acondicionament dels solars nord i sud de La Salle, els quals s’utilitzen com a aparcament malgrat estar tipificats al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal com a zona verda.

Precisament, avui també hem conegut que els treballs d’acondicionament dels solars de La Salle utilitzaran materials reciclats per pavimentar tot l’espai que fins ara era de sorra. Aquestes obres començaran pel solar nord, la secció més cara i més complexa, ja que s’hauran d’arranjar qüestions de drenatge que van a parar a l’escola de La Salle. La data prevista per a la finalització de les obres és el 13 d’agost.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura