Can Sanpere es comença a imaginar de verd aquest cap de setmana

Entrada principal a la fàbrica

“Crear imaginari sobre el futur espai verd de Can Sanpere i alhora empoderar els veïns en la definició del seu municipi”. Amb aquestes paraules ha explicat Lluís Soler, portaveu de la plataforma Can Sanpere 100% Públic, el propòsit de les jornades ‘Imagina’t el parc a Can Sanpere’ que se celebraran divendres i dissabte d’aquesta setmana a l’antiga fàbrica i a la plaça Nova, convocatòries d’ordre divers que inclouran des de la referència a processos semblants d’altres indrets fins a tallers dinamitzats per experts:

En concret divendres a les 7 del vespre es projectarà un documental sobre una lluita veïnal al barri de Chamberí de Madrid i després es farà un col·loqui dirigit per una paisatgista experta en processos participatius per al disseny de zones verdes. I dissabte es farà un taller creatiu conduït per un enginyer agrònom i un arquitecte que tindrà una part formativa, una d’elaboració de propostes i una de posada en comú:

Paral·lelament a aquest taller se’n farà un per a infants on també se’ls convidarà a “dissenyar el parc de Can Sanpere”. Totes les activitats estaran obertes a la participació de tothom qui vulgui.

Preguntat d’altra banda Lluís Soler sobre les negociacions de Can Sanpere amb l’Ajuntament al voltant de l’expropiació i el desallotjament de l’espai, negociacions en les quals ha participat aquesta plataforma, ha dit que no s’explica que s’hagin interromput i ha afirmat que des de la fàbrica hi ha tota la predisposició per reprendre-les, però que l’Ajuntament no fa el pas:

Escolta l’entrevista a Lluís Soler:

Vet aquí el cartell i el programa de les jornades:

Translate »