Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de maig de 2023

Societat

Societat

Can Sanpere anuncia un sopar de comiat de la fàbrica abans que aquest maig es quedi buida

Joaquim Aguilar
Secció del cartell anunciador

L’associació Can Sanpere convoca per divendres vinent, 12 de maig, un sopar de comiat ‘temporal’ a l’antiga fàbrica després de 10 anys d’ocupació i després de signat l’acord amb l’Ajuntament que implica, entre altres coses, el desallotjament de l’immoble i el trasllat de l’activitat a l’edifici de la Festa.

Com explica la mateixa entitat per xarxes socials, es tracta d’un desallotjament temporal ja que l’acord també estipula que l’associació tornarà a aquest espai un cop l’espai sigui de titularitat municipal i hagi estat rehabilitat (en concret, dins de l’edifici del BCIL). Abans que això sigui així, però, caldrà haver consumat l’expropiació, l’enderroc de l’antiga fàbrica i definit també els usos que es donaran a l’espai, entre els quals, com diem, hi haurà l’activitat de Can Sanpere en règim d’autogestió.

L’associació convida al sopar del dia 12 a “totes les que hagin passat aquests anys per Can Sanpere, totes les que han estimat aquest espai i l’han lluitat fins al final i també les que no el coneguin”. La vetllada començarà a les 8 del vespre i es demana als assistents que portin menjar per compartir. 

Etiquetes:

Can Sanpere

Més notícies

Cultura