Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de març de 2010

Comarca

Comarca

Camí Ral no es mou de lloc a pesar del Pla de Mobilitat

Joaquim Aguilar
Camí Ral no variarà ni un pam la seva posició i les seves reivindicacions a pesar del Pla de Mobilitat aprovat pel CCM. Així ho va decidir ahir l’assemblea d’aquesta entitat premianenca. Rafel Anguera és el president. Segons Anguera ara més que mai cal informar la població que el projecte aprovat és dolent per la comarca i que cal impedir la construcció d’una nova carretera i continuar lluïtant per la gratuïtat de l’autopista. Respecte de la possible pèrdua de suport dels partits polítics que han votat el Pla, Anguera li ha restat importància perquè ha dit que “no els necessiten”.

Camí Ral no variarà ni un pam la seva posició i les seves reivindicacions a pesar del Pla de Mobilitat aprovat pel CCM. Així ho va decidir ahir l’assemblea d’aquesta entitat premianenca. Segons el president Rafel Anguera ara més que mai cal informar la població que el projecte aprovat és dolent per la comarca i que cal impedir la construcció d’una nova carretera i continuar lluïtant per la gratuïtat de l’autopista. Respecte de la possible pèrdua de suport dels partits polítics que han votat el Pla, Anguera li ha restat importància perquè ha dit que “no els necessiten”.

Ahir se celebrava una nova reunió de la Plataforma Cívica Camí Ral. Això no és notícia perquè de reunions ja fa anys que en fan. Però la d’ahir es presumia més important i transcendental que moltes altres perquè, com sabeu, els últims dies han passat coses que obren un seguit d’interrogants molt importants a la causa d’aquesta plataforma: ni més ni menys, que l’aprovació per part de 3 partits a nivell comarcal com PSC, CIU i ERC d’un pla de mobilitat que, a priori, dóna sortida d’una manera bastant definitiva unes quantes de les reivindicacions més importants de Camí Ral. Això és: la N2 sortirà del Maresme i aquesta carretera es convertirà en una via urbana. S’habilitarà una nova ronda per comunicar per l’interior els pobles del Maresme i s’implantaran descomptes als usuaris maresmencs del peatge de la C-32. Davant de tot això, què representa que ha de fer la Plataforma? Té sentit continuar reclamant la gratuïtat total de l’autopista i la no construcció d’una nova carretera si la majoria dels partits maresmencs no hi estan d’acord?

Justament d’això s’havia de parlar a l’assemblea d’ahir. Doncs Camí Ral no variarà ni un pam la seva posició i les seves reivindicacions a pesar del Pla de Mobilitat aprovat pel CCM. Segons el president de l’entitar Rafel Anguera ara més que mai cal informar la població que el projecte aprovat és dolent per la comarca i que cal impedir la construcció d’una nova carretera i continuar lluïtant per la gratuïtat de l’autopista. Respecte de la possible pèrdua de suport dels partits polítics que han votat el Pla, Anguera li ha restat importància perquè ha dit que “no els necessiten”.

Etiquetes:

Mobilitat

Més notícies

Cultura