Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juny de 2023

Política

Política

Briones anuncia que el PP donarà suport al govern sempre que faci “coses bones pel municipi”, especialment en seguretat o neteja

Joaquim Aguilar
Joaquín Briones durant el seu discurs al ple de constitució del nou Ajuntament

El representant del PP al nou ple premianenc, Joaquin Briones, ha estat el segon portaveu a parlar a la roda d’entrevistes que fa Premià Mèdia per encetar el mandat 2023-27. Briones, que ha justificat de nou el seu vot a favor de Navarro al ple d’investidura amb l’argument que el seu partit facilita el govern a la força més votada (ha recordat que ja ho va fer amb Buch i Méndez), ha avançat que més enllà de qüestions ideològiques insalvables no tindrà inconvenient a donar suport al nou govern sempre que les seves actuacions i mesures siguin, ha dit, bones per Premià de Mar. I de forma especial si són per millorar la neteja, la seguretat, l’urbanisme o la baixada d’impostos, que són a criteri del PP els reptes més importants del municipi:

Recordem que Joaquín Briones ja va ser regidor a l’Ajuntament pel PP entre els anys 2011 i 2019 (en el segon mandat, en solitari), però que el seu partit no va tenir representació en el mandat 2019-2023. Les eleccions del 28 de maig van servir perquè aquesta formació recuperés un electe al plenari premianenc.

Més notícies

Cultura